Αριανα Μασελου


ariana

Μετά την πολυετή μου εμειρία στην βιομηχανία του κινηματογράφου ως επιτυχημένο στέλεχος marketing και επικοινωνίας, η αγάπη μου για τη φύση και την τέχνη του taiji (από το 2000) με οδήγησε στην απόφαση της μετοίκησής μου σε ένα μικρό γραφικό χωριό το Κόρθι στην Άνδρο. Το καταπράσινο κυκλαδίτικο νησί, με την μαγευτική του ενέργεια! Από το 2008, ο τρόπος ζωής μου άλλαξε ριζικά καθώς άρχισα να κατανοώ τη δύναμη της φύσης και τη σημασία του να στέκεις ριζομένος και γειωμένος.....
Ως χομπίστας πεζοπόρος από τα φοιτητικά μου χρόνια στη Γαλλία, περπατώ και εξερευνώ τα μονοπάτια της Ανδρου σπιθαμή προς σπιθαμή, περιπλανιέμαι στις ¨στράτες¨ της Ανδριώτικης Γης, ανακαλύπτοντας και «νοιώθοντας» αυτή την ιδιαίτερα όμορφη και άγρια ύπαιθρο. Διαβάσα και συνεχίζω να διαβάζω για την ανεξάντλητη ιστορία και παράδοση της 'Ανδρου, ήρθα σε επαφή και εναρμονίστηκα με την τοπική κοινωνία. Παράλληλα, η ζωή κοντά στη φύση μου χάρισε την καλύτερη δυνατή εξάσκηση στην τέχνη του Τάι Τσι και του Τσιγκόνγκ, τέχνες που λειτουργούν με τους κανόνες της Φύσης.
Σήμερα διατηρώ τους δικούς μου μαθητές στο νησί που αυξάνονται κάθε χρόνο ενώ παράλληλα παρακολουθώ (απο το 2004) τη Δασκάλα μου Λύδια Τυλλιανάκη, στο Κέντρο ΤάιΤσι Τσουάν Νέας Σμύρνης και παρακολουθώ ανελλειπώς κάθε σεμινάριο που διοργανώνει. Από το 2005, συμμέτεχω κάθε χρόνο σε όλα τα σεμινάρια του Μαστερ Αλεξ Ντονγκ στην Ελλάδα και προσπαθώ να τον παρακολουθώ συστηματικά σε σεμινάρια στην Ευρώπη.
Από το 2009 διαχειρίζομαι τρία ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Ορμο Κορθίου, προσφέροντας εναλλακτικές διακοπές στους επισκέπτες, συνδυάζοντας ευχάριστη διαμονή, βιολογικά προϊόντα απο το κήπο μας, εξωτερικές δραστηριότητες όπως πεζοπορίες και τάιτσι. Το 2011 με μιά παρέα φίλων αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα προσφέρει δραστηριότητες στους επισκέπτες της Ανδρου σχετικές με τη φύση μοιράζοντας ο καθένας μας την ειδικότητα του μαζί τους.
Σκοπός μου είναι να προσφέρω πραγματικές υπηρεσίες ήπιου και εναλλακτικού τουρισμού με δραστηριότητες που ζωντανεύουν και εμπλουτίζουν το μυαλό, τη ψυχή και το σώμα του επισκέπτη, μέσα απο τη γνωριμία της μοναδικής φύσης της Ανδρου!

Γνωριστε την ομαδα του Trekking Andros.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους γεμάτους πάθος,
που αγαπούν αυτό που κάνουν και ψάχνουν πάντα για νέες προκλήσεις.

Hikers Friendly

Hikers Friendly Hotels

Εγγραφειτε τωρα για να λαμβανετε τα νεα μας

Βρειτε μας στο Facebook

διευθυνση

Όρμος Κορθίου, Άνδρος
Κυκλάδες, 84502, Ελλάδα

Επικοινωνια

info@trekkingandros.gr
+ 30 2282 061368
+30 6970 460929
+30 6937 236362
http://trekkingandros.gr

Follow

Tripadvisor